Bouwbedrijf in Drenthe

Bouwbedrijf in Drenthe

Op zoek naar een bouwbedrijf in Drenthe dat al jouw bouwklussen professioneel en vakkundig uitvoert? Jarenlange ervaring in de bouw en sterke connecties in de regionale bouwwereld maken Bouwbedrijf Lucas Hummel de beste partner om jouw dromen mee te realiseren. Van kleine renovaties aan de woning en het vernieuwen van de badkamer, tot grootscheepse verbouwingen en nieuwbouwprojecten, Bouwbedrijf Lucas Hummel heeft ervaring op elk gebied. Voor grote en kleine klussen staat ons bouwbedrijf in Drenthe voor je klaar!

Nieuwbouw: Jouw droomhuis of ideale bedrijfspand laten realiseren

Droom je al jaren van een nieuw huis of een nieuw bedrijfspand en heb je het besluit genomen dat je het gaat realiseren? Lucas Hummel is het bouwbedrijf in Drenthe dat jou daarbij kan helpen. Bouwbedrijf Lucas Hummel doorloopt samen met jou het hele nieuwbouwproces, van ontwerpfase tot oplevering. Hoge kwaliteit door echt vakmanschap met daar tegenover een goede prijs, dat is wat daarin voorop staat. Bouwbedrijf Lucas Hummel is een betrouwbare partner in de realisatie van jouw droomprojecten!

Een aanbouw bouwen of een woning verbouwen in Drenthe

Is jouw huidige huis nog steeds jouw droomhuis, maar zou je graag wat extra ruimte willen hebben of wil je juist een andere indeling in de huidige ruimtes? Door een aanbouw te laten plaatsen word je huis opeens groter en kan het weer jaren mee. Carports, een grotere bijkeuken, een serre, alles is mogelijk, en Lucas Hummel realiseert het graag voor je. Is een aanbouw niet wat je zoekt, maar wil je juist jouw huidige ruimtes een andere uitstraling of een andere indeling geven? Ook daarbij kan Bouwbedrijf Lucas Hummel jou van dienst zijn! Neem contact op met Lucas Hummel om samen de mogelijkheden te bespreken. De nauwe samenwerking met jou en zijn brede connecties in de bouwwereld maken Bouwbedrijf Lucas Hummel hét bouwbedrijf in Drenthe voor de realisatie van al jouw woonprojecten!

Het plaatsen van een dakkapel door een bouwbedrijf in Drenthe

Ruimtes met een schuin dak kunnen voldoende vloeroppervlak hebben, maar lijken door een schuin dak soms bijna de helft kleiner. Om deze ruimtes zo ruim te laten lijken als ze in werkelijkheid zijn, kun je een dakkapel laten plaatsen. Een dakkapel creëert niet alleen aanzienlijk meer leefruimte, maar is ook bevorderlijk ventilatie en de lichtinval in de ruimte. Ben jij op zoek naar een bouwbedrijf in Drenthe dat van jouw ruimtes met een schuin dak een volwaardige kamer kan maken? Bouwbedrijf Lucas Hummel helpt je graag daarbij!

Keukens en sanitair

Een badkamer en een keuken zijn belangrijkste ruimtes in een woning. Het zijn de plekken waar onze dagen beginnen en ook weer eindigen. Erg belangrijk dus om de leefbaarheid van deze ruimtes hoog te houden! Door het intensieve gebruik van beide ruimtes slijten ze snel. Deze slijtage uit zich in deuken. krassen, breuken, moeilijk te verwijderen vlekken en beschadigingen. Dit kan afbreuk doen aan de ruimte en kan daarnaast de hygiëne in de ruimte in gevaar brengen. Om dat te voorkomen is het belangrijk dat deze ruimtes op tijd vernieuwd worden. Ook daarin heeft Bouwbedrijf Lucas Hummel ruimschoots ervaring.

Dakkapel in Drenthe

Overzicht van enkele projecten

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Renovatie en onderhoud laten uitvoeren door een bouwbedrijf in Drenthe

Niet alleen keukens en badkamers kunnen flink slijten. Elke aspect van een woning kan door de jaren heen slijten. Om jouw woning mooi te houden is het dus belangrijk om hem goed te onderhouden. Dat onderhoud kan Lucas Hummel voor je uitvoeren. Een historische woning gekocht die volledig gerenoveerd moet worden? Ook op het gebied van renovatie bezit Bouwbedrijf Lucas Hummel ruimschoots expertise. Samen met jou doorlopen wij het proces van ‘bouwval’ tot jaloersmakende woning!

Contact opnemen met Lucas Hummel

Ben op zoek naar een bouwbedrijf in Drenthe die al jouw woonwensen werkelijkheid kan maken? Dan ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres! Zijn ruime ervaring op uiteenlopende onderdelen en zijn goede connecties in de regio maken hem de meest betrouwbare en vakkundige partner om al jouw woonwensen mee te realiseren! Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jou? Vraag vrijblijvend een offerte op door het onderstaande formulier in te vullen, of neem contact op met Lucas Hummel via het telefoonnummer 06-363 057 14. Lucas Hummel, bouwbedrijf voor Drenthe, staat je graag te woord!