bouwbedrijf Meppel

Op zoek naar een bouwbedrijf in Meppel?

 

Nieuwbouw plannen in Meppel? Verbouwen? Of is je huis toe aan renovatie of onderhoud? In Meppel kun je met al je bouw werkzaamheden terecht bij Bouwbedrijf Lucas Hummel. Ons bouwbedrijf is werkzaam in de omgeving van Meppel en wij hebben ruim 10 jaar ervaring met bouwen en verbouwen. Je kunt ons inschakelen voor zowel grote als kleine klussen. Door de brede connecties van ons bouwbedrijf in Meppel en omstreken, bieden wij kwaliteit tegen een goede prijs!

Nieuwbouw

Ben je van plan een nieuwe woning of bedrijfspand te laten bouwen? Ons bouwbedrijf is werkzaam in Meppel en de wijde omgeving.Wij begeleiden je bij het hele nieuwbouw proces, van A tot Z. Of het nou gaat om een kleine woning of een groot bedrijfspand, we staan van begin tot eind voor je klaar! Wanneer je je nieuwbouw laat realiseren door ons bouwbedrijf voor Meppel, weet je zeker dat het goed komt. Korte lijnen dankzij de brede connecties en verstand van zaken. Daarom kunnen wij kwaliteit tegen een goede prijs bieden.

Verbouwen met het bouwbedrijf voor Meppel

Heb je plannen om te verbouwen in Meppel? Zorg dan dat je een betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf in de arm neemt. Bouwbedrijf Lucas Hummel is uitstekend gecertificeerd en gebruikt uitsluitend hoog kwalitatieve materialen. Wij zijn een allround bouwbedrijf nabij Meppel met meer dan 10 jaar ervaring. Grote verbouwing of een kleine aanpassing aan je woning? Wij pakken de klus met beide handen aan.

Renovatie en onderhoud

Heeft jouw woning onderhoud nodig? Of is je kantoor aan een renovatie toe? Voor renovatie in Meppel neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Verschillende projecten zijn reeds door ons afgewerkt. Wij kunnen je dan ook uitstekend informeren en adviseren bij jouw renovatie in Meppel. Houtrot is een veelvoorkomend probleem, evenals lekkende daken of kapotte leidingen. Ons bouwbedrijf lost deze problemen graag voor je op. Neem contact op met ons bouwbedrijf nabij Meppel en kijk wat wij voor je kunnen betekenen.

verbouwing in meppel

Gerealiseerde projecten van het bouwbedrijf nabij Meppel

Hieronder een overzicht van verschillende door ons gerealiseerde projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

Aanbouw woning in Meppel

Je wilt meer leefruimte in je woonkamer of een bijkeuken voor de wasmachine en droogtrommel? Of wil je de auto onder carport kunnen plaatsen, zodat je 's winters geen ijs van je auto hoeft te krabben? Dan kunnen wij de aanbouw in Meppel voor je realiseren. Voorbeelden van een aanbouw:

 • erker
 • bijkeuken
 • serre
 • overkapping
 • veranda
 • garage
 • carport
 • tuinhuis

Wanneer je zoekt naar een bouwbedrijf in Meppel en omgeving, die dit bouwproject voor jou kan realiseren, neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel.

dakkapel meppel

Dakkapel laten plaatsen door het bouwbedrijf voor Meppel


Een dakkapel brengt veel voordelen met zich mee:

 • je creërt meer leefruimte
 • je zolderkamer wordt een volwaardige kamer
 • meer lichtinval en ventilatie met een dakkapel
 • je huis stijgt in waarde met een dakkapel

Ook voor het plaatsen van een dakkapel in Meppel kun je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel terecht. Ook een dakkapel bij laten plaatsen op vakkundige wijze? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Keukenverbouwing

Wanneer je over wilt gaan tot verbouwing van je keuken in Meppel, neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Wij staan bekend om ons oog voor detail. Dit precisiewerk kun je dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Misschien heb je al een nieuwe keuken gekocht en ben je op zoek naar een bouwbedrijf dat deze keuken voor je kan plaatsen. Of wellicht wil je met een paar kleine aanpassingen, zoals een nieuw aanrechtblad of nieuwe inbouwapparatuur, je keuken een compleet nieuwe look geven. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken of om het verbouwen van je huidige keuken, wij staan voor je klaar.

Badkamer verbouwen in Meppel

De verbouwing van je badkamer, laat je graag aan de vakman over. Bouwbedrijf Lucas Hummel zorgt ervoor dat jouw badkamer weer als nieuw is. Zowel een complete make-over van je badkamer, als het plaatsen van nieuw sanitair of nieuwe badkamermeubels doen wij voor je. Ook voor de reparatie van je toilet, bad, douche of kraan neem je contact op met ons bouwbedrijf nabij Meppel.


Neem contact op met het bouwbedrijf voor Meppel voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden