Bouwbedrijf in Steenwijk

Bouwbedrijf in Steenwijk

Bouwbedrijf in Steenwijk nodig? Bouwbedrijf Lucas Hummel staat voor je klaar. Met vele jaren ervaring in bouwen en verbouwen realiseert ons bouwbedrijf jouw woonwensen. Je schakelt ons in voor kleine klussen, die we binnen een dag kunnen klaarmaken, maar ook voor grote bouwprojecten neem je contact met ons op. Wij zijn werkzaam in onder andere Steenwijk en omgeving en werken graag aan jouw verbouwing!

Dakkapel laten plaatsen door een bouwbedrijf in Steenwijk

Een dakkapel plaatsen is een verbouwing, die veel voordelen met zich meebrengt. Met een dakkapel creëer je uiteraard meer ruimte. Het is een hele verandering van de kamer. De kleine zolderkamer, die niet volwaardig gebruikt kon worden vanwege het schuine dak, is opeens een ruime kamer geworden. De kamer kan prima gebruikt worden als hobbykamer, kantoor of extra slaapkamer. Een ander voordeel van het plaatsen van een dakkapel, is de lichtinval. Dankzij het dakkapel heb je een lichtere kamer gekregen en eentje die goed te ventileren is. Daarnaast geeft een dakkapel ook een waardestijging van je woning. Geïnteresseerd in een dakkapel bij jou in Steenwijk? Neem dan contact op met ons bouwbedrijf voor Steenwijk.

Dakkapel Steenwijk

Badkamerrenovatie

Het veelvuldig gebruik van de badkamer zorgt ervoor dat deze na verloop van tijd wel een opknapbeurt kan gebruiken. Ook voor een badkamerrenovatie in Steenwijk, neem je contact met ons op. Een nieuw bad plaatsen, het inbouwen van een inloopdouche of plaatsen van een nieuw badkamermeubel, zijn enkele voorbeelden van kleine renovatieklussen. Deze klussen, maar ook complete badkamerrenovaties, laat je door het bouwbedrijf voor Steenwijk doen.

Keuken laten renoveren door bouwbedrijf Steenwijk

Nieuwe keuken gekocht? Laat deze dan plaatsen door het bouwbedrijf voor Steenwijk, Bouwbedrijf Lucas Hummel. Ook het plaatsen van keukens behoort tot onze werkzaamheden. Uiteraard vergt dit een stukje precisie. Bouwbedrijf Lucas Hummel heeft oog voor detail en verzorgt het plaatsen van de keuken tot in de puntjes. Je hebt er dan ook geen omkijken naar. Ook het plaatsen van een nieuw aanrechtblad of het repareren van kastdeurtjes, doen we graag voor je. En wil je de oude keuken op een nette en juiste manier laten verwijderen? Ook dan staan wij voor je klaar in Steenwijk.

Bekijk onze projecten

Bouwbedrijf Lucas Hummel is inzetbaar voor verschillende bouwprojecten. We hebben dan ook al verschillende projecten op onze naam staan. Bekijk hier enkele van onze projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Nieuwbouwprojecten

Je droomlocatie in Steenwijk gevonden? Dan wil je daar uiteraard je droomwoning laten bouwen. Voor nieuwbouw in Steenwijk schakel je Bouwbedrijf Lucas Hummel in. Al vanaf het eerste moment zijn wij nauw betrokken bij de bouw. Ons bouwbedrijf nabij Steenwijk werkt samen met verschillende architecten en samen zorgen we tot de realisatie van jouw droomwoning. Deze samenwerking is goed voor de doorstroom van het project. Ook tijdens de bouw hebben we korte lijnen en staan wij open voor vragen of opmerkingen. Samen maken we jouw nieuwbouw tot een groot succes!

Verbouwen in Steenwijk

Een verbouwing brengt heel wat met zich mee. Je zit voor een bepaalde periode in de rommel, maar het levert ook veel op. Meer leefruimte of meer opslagruimte zijn dan ook de belangrijkste redenen die ons tot verbouwen brengen. Ook verbouwen in Steenwijk doe je samen met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Je schakelt ons in voor onder andere de volgende verbouwingen:

  • aanbouw (bijkeuken, erker, serre)
  • dakkapel
  • veranda of overkapping
  • bijgebouw (tuinhuis, schuur, veranda)
  • timmerwerkzaamheden binnenshuis of buiten

Neem contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Steenwijk of omgeving!