bouwbedrijf assen

Op zoek naar een bouwbedrijf in Assen?

 

Wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Assen, neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Je kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud, aanbouw, badkamers en keukens en dakkapellen. Wij zijn een allround bouwbedrijf nabij Assen, met meer dan 10 jaar ervaring in de bouw. Dankzij onze ervaring kunnen wij grote en kleine klussen aan. Benieuwd wat we voor de bouw bij jou in Assen kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwbouw door bouwbedrijf voor Assen

Plannen voor nieuwbouw in Assen? Bouwbedrijf Lucas Hummel is de juiste man voor de klus. Zowel grote als kleine projecten worden van begin tot eind door ons begeleid. Zo adviseren en informeren wij je in de ontwerpfase over de mogelijkheden. We werken dan ook nauw samen met verschillende architecten, zodat we jouw bouwwensen kunnen vertalen naar een concreet ontwerp. Tijdens de bouw van je nieuwbouwproject, word je door ons bouwbedrijf in Assen steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en zijn wij ten alle tijden beschikbaar voor vragen, opmerkingen of advies. Bouwbedrijf Lucas Hummel zorgt ervoor dat jouw nieuwbouw aan al je wensen voldoet!

Verbouwen in Assen

Verbouw plannen in Assen? Bouwbedrijf Lucas Hummel realiseert jouw bouwwensen. Soms voldoet een woning niet helemaal meer aan je wensen en heb je meer leefruimte nodig. Wanneer verhuizen geen optie is, kan een verbouwing de oplossing bieden. Voor het verbouwen neem je contact met het bouwbedrijf voor Assen op. Bij een verbouwing kun je denken aan verschillende werkzaamheden. Wij realiseren jouw verbouwwensen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een aanbouw, een dakkapel, verbouwing van de keuken of een badkamerrenovatie.

Renovatie en onderhoud

Is jouw pand aan onderhoud of renovatie toe? Ook voor onderhoud en renovatie in Assen ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij al verschillende renovatieklussen voltooid. Wij kunnen je dus uitstekend informeren en adviseren bij jouw renovatie in Assen. Vroeg of laat krijgen woningen te maken met houtrot in de kozijnen, kapotte leidingen, lekkende daken of beschadigd schilderwerk. Wij als bouwbedrijf voor Assen en omgeving, staan voor je klaar.

verbouwing in assen

Een greep uit onze projecten

Hieronder een klein overzicht van verschillende door ons gerealiseerde projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

Aanbouw laten bouwen door bouwbedrijf 

Je wilt wat groter wonen, wat meer leefruimte in je woonkamer of een bijkeuken om bijvoorbeeld je wasmachine en droogtrommel neer te zetten? Dan kunnen wij de aanbouw in Assen voor je realiseren. Voorbeelden van een aanbouw:

  • erker
  • bijkeuken
  • serre
  • overkapping
  • veranda
  • garage

Wanneer je zoekt naar een bouwbedrijf in Assen die dit bouwproject voor jou kan realiseren, neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen maken we jouw bouwwensen tot een succes.

dakkapel assen

Dakkapel plaatsen?


Een dakkapel brengt veel voordelen met zich mee. Met een dakkapel kun je bijvoorbeeld een volwaardige kamer creëren van je zolderkamertje. Zodat je deze kunt gebruiken als extra slaapkamer of hobbyruimte of kantoor. Ook voor het plaatsen van een dakkapel in Assen kun je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel terecht. Door de jaren heen zijn er al diverse dakkapellen door ons bouwbedrijf in Assen geplaatst. Dankzij onze ervaring kunnen wij je woning voorzien van een kwalitatief hoogwaardig dakkapel en wordt deze op vakkundige wijze geplaatst. Geïnteresseerd in een dakkapel bij jou in Assen? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord.

Keuken verbouwen of nieuwe keuken plaatsen in Assen

Wanneer je je keuken wilt verbouwen, zoek je een bouwbedrijf dat op vakkundige wijze te werk gaat. Bouwbedrijf Lucas Hummel staat bekend om zijn oog voor detail. Dit precisiewerk kun je dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe keuken of om het verbouwen van je huidige keuken, wij staan voor je klaar.

Badkamer verbouwen

Ook de badkamerrenovatie in Assen, laat je aan de vakman over. Bouwbedrijf Lucas Hummel zorgt ervoor dat jouw badkamer weer als nieuw is. Ons bouwbedrijf plaatst en repareert bijvoorbeeld je toilet, bad, douche of kranen. Ook voor een complete badkamerrenovatie neem je contact op met ons bouwbedrijf nabij Assen.


Neem contact op met het bouwbedrijf voor Assen voor een vrijblijvende offerte of meer informatie