Bouwbedrijf in Balkbrug

Bouwbedrijf in Balkbrug

Op zoek naar een bouwbedrijf in Balkbrug dat al jouw plannen tot in de perfectie uit kan voeren? Dan ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres! Ons bouwbedrijf is werkzaam in Balkbrug en omgeving en werkt graag samen met jou aan jouw verbouwing, nieuwbouwproject of renovatieproject. Van grote klussen die weken in beslag nemen tot kleine klussen die binnen een dag geklaard kunnen zijn, Lucas Hummel heeft ruime ervaring met beide en met alles wat daar tussenin valt.

Nieuwbouwprojecten in Balkbrug

Een geweldige locatie gevonden voor jouw droomhuis of bedrijfspand? Neem dan contact op met het bouwbedrijf voor Balkbrug. Wij doorlopen graag met jou het proces van idee naar werkelijkheid. Al vanaf de ontwerpfase hebben wij contact met elkaar. Dankzij goede connecties in de omgeving van Balkbrug zijn wij nauw betrokken bij de realisatie van jouw project. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij jou al in de beginfase adviseren over bepaalde bouwwerkzaamheden en volgen wij alle ontwikkelingen op de voet, zodat wij goed op de hoogte zijn. Ons oog voor detail zorgt ervoor dat wij als bouwbedrijf in Balkbrug alle klussen met uiterste precisie afwerken. Zo kunnen wij garanderen dat jouw droomhuis in perfecte staat wordt afgeleverd.

Renovatie door een bouwbedrijf in Balkbrug

Het kan uiteraard ook zo zijn dat jouw droomhuis al bestaat, maar dat er nog wel het een en ander aan gerenoveerd moet worden door een bouwbedrijf in Balkbrug. Ook daarbij kan Bouwbedrijf Lucas Hummel jou van dienst zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het compleet renoveren en moderniseren van het exterieur van een monumentale woning of het aan het renoveren en personaliseren van het exterieur van een relatief nieuwe woning. Wij helpen je graag hiermee en zorgen uiteraard dat het hele project van A tot Z geregeld wordt. Met contacten in de hele omgeving van Balkbrug, is deze klus zo geklaard!

Keuken- en badkamerrenovatie

Van jouw huidige woning weer een droomwoning maken? Een paar kleine aanpassingen door een bouwbedrijf in Balkbrug kunnen er al voor zorgen dat jouw huis weer als nieuw lijkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een keukenrenovatie en badkamerrenovatie. Een nieuwe vloer en een nieuwe tegelwand in de badkamer, of juist een nieuw werkblad in de keuken. Kleine veranderingen kunnen een wereld van verschil maken.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Verbouwingen met het bouwbedrijf voor Balkbrug

Grootse verbouwplannen voor jouw huis in Balkbrug? Ook daarbij kan Bouwbedrijf Lucas Hummel jou van dienst zijn. Of het nou gaat om extra ruimte creëren of het herindelen van een bestaande ruimte, wij voeren het met plezier voor je uit. Samen met jou werken wij van idee naar verbouwplan nauw samen, om op die wijze het uiterste uit de ruimte te halen en om gewenste resultaat te behalen. Na een verbouwing door het bouwbedrijf voor Balkbrug, kunnen ruimtes er opeens heel anders uitzien. Een verbouwing kan zorgen voor nieuwe inrichtmogelijkheden. Ben jij benieuwd geworden naar de verbouwmogelijkheden van jouw woning? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Dakkapel laten plaatsen in Balkbrug door een bouwbedrijf

Het laten plaatsen van een dakkapel is een ingrijpende vorm van verbouwen. Ruimtes die te klein waren vanwege het schuine dak, veranderen opeens in een zee van ruimte. Maar naast het creëren van extra ruimte in de vertrekken met een schuin dak, kent het plaatsen van een dakkapel nog meer voordelen:

  • De lichtinval in de ruimte wordt verhoogd
  • Het huis stijgt in waarde. Het plaatsen van een dakkapel zorgt ervoor dat het huis er een volwaardige kamer bijkrijgt
  • De kamer wordt beter geventileerd

Woning verbouwen in Balkbrug

Het plaatsen van een aanbouw

Uiteraard kan het ook zo zijn dat je op de begane grond extra ruimte wilt creëren. Dan zou je ervoor kunnen kiezen om een aanbouw te laten bouwen door een bouwbedrijf in Balkbrug. Je kan hierin kiezen voor een aanbouw die voornamelijk uit baksteen bestaat, maar je zou ook kunnen kiezen voor een aanbouw in de vorm van een serre, die voornamelijk bestaat uit glas. Op onze website kun je meerdere voorbeelden terugvinden van verschillende varianten.

Benieuwd geworden naar wat wij kunnen betekenen voor jouw situatie? Vraag vrijblijvend een offerte op door het onderstaande formulier in te vullen!