Bouwbedrijf in Coevorden

Op zoek naar een bouwbedrijf in Coevorden?

Wanneer je een bouwbedrijf in Coevorden zoekt, ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres. Je wilt een aanbouw plaatsen, een dakkapel op je woning laten plaatsen, je woning renoveren of je droomhuis bouwen? Dan neem je contact met ons op. Met meer dan 10 jaar ervaring beschikken wij over de kennis en connecties om van jouw bouw of verbouwing een succes te maken. Voor zowel grote als kleine klussen in Coevorden kom je naar Bouwbedrijf Lucas Hummel. Wij staan voor je klaar!

Verbouwen met het bouwbedrijf voor Coevorden

Je wilt groter gaan wonen, maar verhuizen is geen optie? Of voldoet je woning niet meer aan je woonwensen? Een verbouwing kan dan de oplossing bieden. Bouwbedrijf Lucas Hummel is de juiste partner bij jouw verbouwing in Coevorden. Dankzij onze ervaring hebben wij voldoende kennis opgedaan om jouw verbouwing tot een goed einde te brengen. En daarbij komt dat wij je ook uitstekend kunnen informeren op dit gebied.

Een verbouwing is een ruim begrip. Hieronder kunnen vele verschillende werkzaamheden vallen. Denk bij een verbouwing bijvoorbeeld aan:

  • een aanbouw plaatsen, zoals een serre, bijkeuken of erker
  • een dakkapel plaatsen
  • je keuken vernieuwen of een nieuwe keuken plaatsten
  • een badkamerrenovatie
  • een bijgebouw plaatsen, zoals een schuur of tuinhuis

Uiteraard is dit slechts een greep uit onze werkzaamheden op het gebied van verbouwingen waarbij ons bouwbedrijf nabij Coevorden je mee van dienst kan zijn. Mocht je een ander soort verbouwing willen, ook dan neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel.

verbouwen in Coevorden

Nieuwbouw in Coevorden

Je locatie voor je droomhuis in Coevorden gevonden? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Wij realiseren jouw droomhuis, want wat is er mooier dan je eigen droomhuis bouwen? Al vanaf de ontwerpfase hebben we contact met elkaar. Dankzij onze nauwe connecties met architecten in de omgeving van Coevorden, zijn wij steeds nauw betrokken met de bouw en kunnen we je in deze fase al adviseren op het gebied van de bouwwerkzaamheden. Tijdens de bouw houden we nauw contact met je, zodat je de nieuwbouw op de voet kunt volgen. Ons bouwbedrijf voor Coevorden staat bekend om zijn oog voor detail. Alles wordt dan ook met uiterste precisie afgewerkt. Jouw nieuwbouw verandert dankzij het bouwbedrijf nabij Coevorden al snel in je droomhuis!

Projecten

Bouwbedrijf Lucas Hummel heeft al verschillende projecten op zijn naam staan. Bekijk hieronder een greep uit onze projecten:

Renovatie en onderhoud door ons bouwbedrijf in Coevorden

Ook voor renovatie en onderhoud, neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Na een aantal jaar verslechtert de staat van je woning en onderhoud is daarom noodzakelijk. Ook voor je woning in Coevorden is dit een belangrijk punt. Houtrot in de kozijnen, beschadigingen in het schilderwerk of ander klein onderhoud is geen probleem voor de ervaren mannen van ons bouwbedrijf. Maar ook voor grote renovatieprojecten neem je contact met ons op. Wij staan voor je klaar om jouw woning of pand compleet te renoveren.

Meer leefruimte met een dakkapel

Gezinsuitbreiding of ga je thuis werken? Dan is een aanbouw een optie, maar je kunt ook een dakkapel laten plaatsen om dat kleine zolderkamertje om te bouwen naar een volwaardige ruimte. Een ruimte waar je kunt slapen of werken. Een dakkapel plaatsen in Coevorden laat je doen door Bouwbedrijf Lucas Hummel. Met het dakkapel creëer je meer leefruimte, maar zeker ook een betere lichtinval, meer ventilatie en waardevermeerdering van je woning. Met een dakkapel van ons bouwbedrijf nabij Coevorden zit je dus altijd goed!

Nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen door een ervaren bouwbedrijf

Bij een badkamer renovatie of het plaatsen van een nieuwe keuken komt veel kijken. Je moet niet allen denken aan het sloopwerk en het plaatsen van nieuw sanitair of keukenkasten. Ook het loodgieterswerk en de werkzaamheden op het gebied van elektriciteit zijn hierbij van belang. Wanneer je Bouwbedrijf Lucas Hummel je keuken laat plaatsen of je badkamer laat renoveren, regelen wij het allemaal. Zodat het vernieuwen van de keuken en de badkamerrenovatie in Coevorden tot een goed einde worden gebracht.

Vraag naar de mogelijkheden

Neem contact op met het bouwbedrijf voor Coevorden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bouwwerkzaamheden.

badkamer renovatie Coevorden