Bouwbedrijf in Dedemsvaart

Bouwbedrijf in Dedemsvaart

Op zoek naar een bouwbedrijf in Dedemsvaart die al jouw woonwensen kan realiseren? Of het nou gaat om onderhoud, een aanbouw of een renovatie aan jouw woning, bij Bouwbedrijf Lucas Hummel ben je aan het juiste adres. Met zijn ruime ervaring in de bouw vind je in Bouwbedrijf Lucas Hummel een betrouwbare en vakkundige partner voor het realiseren van jouw woonwensen. Of het nou gaat om een kleine klus of een grootse verbouwing, het bouwbedrijf voor Dedemsvaart is dé partner die jou het beste kan helpen met het realiseren van uw woonwensen.

 

Nieuwbouw

Heb je plannen gemaakt om een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand te laten bouwen in Dedemsvaart? Lucas Hummel is werkzaam als bouwbedrijf in Dedemsvaart en omgeving en kan je daarbij helpen. Hij doorloopt samen met jou het hele proces. Het maakt niet uit of het gaat om de realisatie van een groot en nieuw bedrijfspand of de realisatie van een kleine woning (bijvoorbeeld een mantelzorgwoning). Bouwbedrijf Lucas Hummel heeft ruime ervaring met allerlei soorten nieuwbouw en levert altijd het gewenste resultaat af. Nauw contact met de klant en brede connecties in de bouwwereld zorgen ervoor dat jouw nieuwbouwproject een groot succes wordt.

Verbouwen met het bouwbedrijf voor Dedemsvaart

Een nieuw huis of een nieuw bedrijfspand bouwen is niet altijd nodig. Soms kan het huidige pand of de huidige woning na een paar aanpassingen weer jaren mee. Door een verbouwing door een bouwbedrijf in Dedemsvaart kan je een woning weer in een heel ander licht zien. Ruimtes krijgen opeens een andere functie en dat heeft als gevolg dat je op het gebied van inrichting opeens weer hele andere mogelijkheden creëert. Van verbouwingen om meer ruimte te creëren tot verbouwingen om extra ruimtes te creëren, Lucas Hummel doorloopt graag samen met jou het hele proces, om op die manier tot prachtig eindresultaat te komen.

Nieuwbouw in Dedemsvaart

Overzicht van enkele projecten

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Dakkapel plaatsen

Een dakkapel laten plaatsen is een bijzondere vorm van verbouwen. Niet alleen verandert het zichtbaar iets aan het uiterlijk van een woning in Dedemsvaart, het vergt in elke situatie een andere aanpak. De voordelen van het plaatsen van een dakkapel zijn echter groot:

  • Het creëert meer leefruimte in de ruimtes met een schuin dak
  • De waarde van het huis stijgt na het plaatsen van een dakkapel
  • Een zolderkamer wordt een volwaardige kamer
  • Een dakkapel geeft meer lichtinval en ventilatie dan een dakraam

Bouwbedrijf Lucas Hummel is hèt bouwbedrijf voor Dedemsvaart om deze klus voor je te klaren!

Renovaties en onderhoudswerkzaamheden door bouwbedrijf Dedemsvaart

Ook voor renovaties en onderhoud bent u bij Lucas Hummel aan het juiste adres. De conditie van een woning gaat, naarmate de jaren verstrijken, steeds verder achteruit. Om dit tegen te houden is het nodig dat er regelmatig onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd aan de woning. Hoe eerder je met het onderhoud begint, des te minder zijn de kosten. Lucas Hummel is een bouwbedrijf in Dedemsvaart dat jou uitstekend kan helpen met het onderhoud van jouw woning. Ook voor grootschalige renovaties aan oudere woningen ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres!

Badkamer- en keukenrenovaties

Naast grote woningrenovaties voert Bouwbedrijf Lucas Hummel ook kleinschalige renovaties uit in Dedemsvaart, bijvoorbeeld aan jouw keuken of badkamer. Van nieuwe tegels aan de muur en het plaatsen van een nieuw ligbad in de badkamer tot het vervangen van een aanrechtblad in jouw keuken, Lucas Hummel heeft ervaring met alle vormen van renovaties. Door samen met jou te kijken naar de mogelijkheden die de ruimte biedt wordt het uiterste eruit gehaald en kan jij na de renovatie in Dedemsvaart weer genieten van een keuken of badkamer met een frisse look!

Bouwbedrijf in Dedemsvaart nodig?

Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Dedemsvaart dat samen met jou al jouw woonwensen van A tot Z werkelijkheid maakt, ben je bij Lucas Hummel aan het juiste adres! Contact opnemen met ons kan door ons te bellen op het telefoonnummer 06 363 057 14 of door een e-mail te sturen naar info@bouwbedrijflucashummel.nl. Je kan uiteraard ook contact met ons opnemen door het onderstaande formulier in te vullen. Wij helpen je graag verder!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte