Bouwbedrijf in Dwingeloo

Bouwbedrijf in Dwingeloo

Bouwbedrijf in Dwingeloo nodig? Dan staat Bouwbedrijf Lucas Hummel voor je klaar. Met jarenlange ervaring in bouwen en verbouwen, realiseren wij jouw woonwensen. Of het nu gaat om grote verbouwingen in Dwingeloo of kleine onderhoudsklussen in deze omgeving, onze vaklieden voeren de werkzaamheden graag uit en met oog voor detail! Ook een bouwbedrijf in de arm nemen dat ket op kwaliteit en details? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Nieuwbouw 

Plannen om nieuwbouw in Dwingeloo te realiseren? Op jouw droomlocatie een woning bouwen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Wij zijn een bouwbedrijf voor Dwingeloo en omgeving en verzorgen het hele bouwproces voor je. Ons bouwbedrijf werkt nauw samen met verschillende architecten en deze samenwerking zorgt voor een goede doorstroom van het bouwproces. Ook tijdens de bouw staan wij uiteraard open voor vragen of opmerkingen. Samen zorgen wij voor jouw droomwoning.

Verbouwen met het bouwbedrijf voor Dwingeloo 

Staat er een verbouwing in Dwingeloo op je programma? Dan zoek je uiteraard een geschikt bouwbedrijf in Dwingeloo voor het waarmaken van de verbouwplannen. Bouwbedrijf Lucas Hummel verzorgt grote en kleine verbouwklussen. Denk daarbij aan:

 • aanbouw woning, zoals erker, bijkeuken, serre
 • dakkapel plaatsen
 • overkapping aan het huis
 • veranda laten plaatsen
 • carpoort realisatie
 • bijgebouw laten bouwen, zoals tuinhuis, schuur
 • kleine timmerwerken binnenshuis, zoals kasten, knieschotten

Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden van ons bouwbedrijf. Wij komen graag bij je langs om de situatie te bekijken, bespreken en je van advies te voorzien om jouw verbouwing tot een succes te maken.

Enkele voorbeeldprojecten

Ons bouwbedrijf voor Dwingeloo en omgeving heeft al vele projecten op zijn naam staan. Hieronder een kleine greep uit deze projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

Dakkapel laten plaatsen in Dwingeloo

Meer woonruimte creëren is één van de meest voorkomende redenen om over te gaan tot verbouwing. Om meer woonruimte te realiseren, is het plaatsen van een dakkapel op jouw woning een goed idee. Op deze manier maak je van jouw zolderkamer of kleine slaapkamer een ruime, volwaardige kamer. En deze is uitstekend te gebruiken als werkruimte, hobbykamer, extra slaapkamer of loungeruimte voor de opgroeiende kinderen. Een dakkapel levert dan ook een hoop voordelen:

 • meer woon- en leefruimte met een dakkapel
 • een betere lichtinval na plaatsing van een dakkapel
 • met een dakkapel wordt de kamer beter geventileerd
 • de waarde van je woning verbetert na plaatsen van een dakkapel

Ook voor het plaatsen van een dakkapel in Dwingeloo ben je bij ons aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf plaatst het dakkapel in korte tijd, zodat jij snel kunt genieten van de extra ruimte in jouw woning.

Dakkapel in Dwingeloo plaatsen

Bouwbedrijf voor Dwingeloo voor onderhoudsklussen en renovaties 

Na verloop van tijd heeft je woning een onderhoudsbeurt nodig. De kwaliteit van de woning neemt af. Deuren gaan klemmen, schilderwerk raakt beschadigd en kozijnen kunnen houtrot gaan vertonen. Uiteraard wil je erger voorkomen en daarom is het goed een bouwbedrijf in te schakelen voor het onderhoud van je woning in Dwingeloo. Bouwbedrijf Lucas Hummel is daarvoor de juiste keuze. Met oog voor detail beoordelen wij de woning en adviseren je met betrekking tot het onderhoud ervan. Voor zowel kleine onderhoudsklussen, zoals schilderwerk, kapotte leidingen en lekkende daken, maar ook voor grote renovatieklussen neem je contact met ons op. Wij staan voor je klaar en helpen je met de klus.

Bouwbedrijf in Dwingeloo nodig? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag gratis een offerte aan.