bouwbedrijf in Emmen

Op zoek naar een bouwbedrijf in Emmen?


Voor het bouwen en verbouwen in Emmen, neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Ons bouwbedrijf is werkzaam in Emmen en omgeving en kan je van dienst zijn bij je verbouwing, nieuwbouw project of andere bouwwerkzaamheden. Wij zijn er voor de grote en kleine klussen en hebben ruim 10 jaar ervaring op het gebied van bouwen. Wij realiseren al je wensen op bouwgebied en zorgen voor een droomwoning. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Het bouwbedrijf in Emmen voor nieuwbouw 

Je droomlocatie gevonden? De nieuwbouw in Emmen kan beginnen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. We begeleiden je vanaf de start tot en met het eind van de bouw. Ons bouwbedrijf nabij Emmen werkt nauw samen met verschillende architecten, zodat jouw nieuwbouw geheel naar wens wordt. Ook bevordert deze samenwerking de doorstroom van het project. Na de eerste fase kan de bouw van start gaan. Ook tijdens de bouw werken we nauw samen met externe partijen. Dankzij onze korte lijnen verloopt de communicatie vlot en soepel. Uiteraard houden we ook jou op de hoogte van alle bouw vorderingen en zijn wij ten alle tijden beschikbaar voor vragen of opmerkingen. Wij zorgen ervoor dat jouw nieuwbouw in Emmen een succes wordt!

Verbouwing in Emmen

Ook voor de verbouw in Emmen, neem je contact met ons op. De grootste reden om aan het verbouwen te gaan is meer leefruimte creëren. Dat kan uiteraard binnenshuis, maar ook buiten kun je wat nieuws bouwen. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • aanbouw (serre, bijkeuken, erker)
  • dakkapel
  • overkapping of veranda
  • bijgebouw (schuur, garage, tuinhuis)
  • keuken (nieuwe keuken plaatsen, renovatie oude keuken)
  • badkamer of toilet (complete renovatie, plaatsen sanitair)

Wanneer je een bouwbedrijf in Emmen zoekt, die deze klus voor je kan realiseren, neem je contact op met bouwbedrijf Lucas Hummel.

verbouwing in emmen

Renovatie en onderhoud door het bouwbedrijf voor Emmen

Voor jouw woning of bedrijfspand op zoek naar een bouwbedrijf in Emmen voor renovatie? Of dienen er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd te worden aan jouw pand? Ook dan neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Door de jaren heen hebben wij al verschillende renovatie en onderhoud klussen afgerond. Ook voor renovatie in Emmen ben je daarom bij ons aan het juiste adres. Wij staan klaar voor particuliere klanten, maar ook renovatie en onderhoud een bedrijven, kantoorgebouwen of scholen verzorgen wij graag 

Bekijk onze projecten

Bouwbedrijf Lucas Hummel heeft al verschillende projecten uitgevoerd. Bekijk hieronder enkele projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projectenDakkapel laten plaatsen in Emmen

Wanneer je van je zolderkamer een volwaardige kamer wilt maken, zou een dakkapel de oplossing kunnen bieden. Of wil je meer ruimte in je slaapkamer en heb je genoeg van dat schuine dak? Ook dan is een dakkapel een goede keus. Ook voor een dakkapel in Emmen, ga je naar Bouwbedrijf Lucas Hummel. Ons bouwbedrijf voor Emmen en omgeving heeft veel ervaring met het plaatsen van dakkapellen en zorgt er dan ook voor dat je jouw kamer weer optimaal kunt gaan benutten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Aanbouw laten plaatsen door bouwbedrijf in Emmen

Is je woning te klein geworden? Of wordt het kantoor met die nieuwe werknemers wat krap? Je zou kunnen verhuizen, maar als dat geen optie is, is overgaan tot een aanbouw een goed alternatief. Voor de aanbouw bij jou in Emmen staat Bouwbedrijf Lucas Hummel klaar. Ons bouwbedrijf nabij Emmen luistert naar jouw wensen en maakt de aanbouw geheel volgens jouw dromen. Wij gaan aan de slag zodat jij in korte tijd jouw nieuwe serre, bijkeuken of erker kunt in gaan richten en aankleden. 

Badkamer verbouwen of renoveren

Ook je badkamer in Emmen laat je aan de vakman over. Voor zowel een complete badkamerrenovatie als een kleine opknapbeurt, staat ons bouwbedrijf voor je klaar. Neem contact met ons op voor een complete make-over, maar ook voor het plaatsen van nieuw sanitair of een nieuw badkamermeubel staan wij voor je klaar. Met ons oog voor detail zorgen we voor een stralend nieuwe badkamer. Wij maken jouw badkamer weer als nieuw

Aanbouw emmen

Keuken verbouwen of nieuwe keuken gekocht?

Je hebt een nieuwe keuken gekocht en wilt deze door een bouwbedrijf in Emmen laten installeren? Dan ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel op de juiste plek. Wij installeren en monteren nieuwe keukens vaak al binnen een dag, zodat je snel van jouw nieuwe keuken gebruik kunt maken. Ook knappen wij oude keukens op, bijvoorbeeld door er een klein gedeelte aan te plaatsen of een nieuw aanrechtblad te installeren. Op deze manier maak je van jouw oude keuken, een compleet nieuw exemplaar! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel voor een bouwbedrijf in Emmen en omgeving!