Bouwbedrijf in Ommen

Op zoek naar een bouwbedrijf in Ommen?

Verbouwen in Ommen? Of op zoek naar een bouwbedrijf in Ommen voor je nieuwbouwproject? Voor al je bouwwerkzaamheden in omgeving Ommen neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Onze medewerkers hebben oog voor detail en dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen kunnen wij je uitstekend adviseren.

 

Dakkapel laten plaatsen door een bouwbedrijf voor Ommen

Een dakkapel plaatsen is een eenvoudige en snelle manier om meer leefruimte te creëren in je woning. Een kleine kamer wordt na het plaatsen van een dakkapel een volwaardige ruimte dat gebruikt kan gaan worden als werkkamer, hobbykamer of speelkamer. En wat te denken van die krappe badkamer? Na het plaatsen van een dakkapel wordt de badkamer niet alleen ruimer, maar ook krijgt de badkamer meer lichtinval en ventilatie. Geniet dus van een lekker bad in je ‘nieuwe’ badkamer. Daarnaast stijgt je woning ook in waarde na het plaatsen van een dakkapel. Ons bouwbedrijf is werkzaam in Ommen en de wijde omgeving ervan. Dat betekent dat we jouw dakkapel op vakkundige wijze plaatsen en jij snel van je nieuwe kamer kunt gaan genieten.

Dakkapel laten plaatsen in Ommen

Keuken vernieuwen 

Je keuken kun je op verschillende manieren vernieuwen. Een nieuwe keuken kopen is een optie. Heb jij een nieuwe keuken gekocht en wil je deze laten plaatsen door een bouwbedrijf in Ommen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Wij plaatsen de keuken voor je en verzorgen tevens het eventuele loodgieterswerk, de elektriciteit en het tegelwerk. Het plaatsen van een keuken kan vaak al binnen een dag klaar zijn. Geen geld voor een complete nieuwe keuken, of is de keuken verder nog naar wens? Dan kun je ook je keuken laten vernieuwen. Ook hiervoor neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Het vervangen van het aanrechtblad met daarbij een nieuwe achterwand geeft jouw keuken al een compleet nieuwe look.

Badkamerrenovatie 

Veelvuldig gebruik van je badkamer leidt ertoe dat je badkamer na een poosje wel een opknapbeurt kan gebruiken. De tegels van de badkamer bevatten kalkaanslag en ook het doucheraam zit vol kalkresten. Dan is een badkamerrenovatie een goed idee. Voor een badkamerrenovatie in Ommen neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Het plaatsen van een bad, het inbouwen van een inloopdouche of het plaatsen van een nieuw badkamermeubel zijn enkele voorbeelden van een renovatie van een badkamer. Maar ook voor de reparatie van je kraan, toilet, douche of bad neem je contact op met ons bouwbedrijf nabij Ommen.

Onze projecten, enkele voorbeelden

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Nieuwbouw in Ommen

Van plan een woning of ander pand te gaan bouwen in Ommen? Ook voor nieuwbouw ben je bij ons op de juiste plek. Al vanaf de ontwerpfase zijn wij betrokken, zodat de lijntjes kort blijven en we snel en efficiënt de bouw op kunnen pakken. Wij verzorgen de nieuwbouw van begin tot eind. Daarbij houden we tijdens de bouwfase steeds nauw contact, zodat de bouw vlot kan verlopen en jij snel je intrek kunt nemen in je nieuwe woning, kantoor of bedrijfspand.

Verbouwen met het bouwbedrijf voor Ommen

Verbouwen in Ommen? Neem dan contact op met ons bouwbedrijf. Wij zijn uitstekend gecertificeerd en maken gebruik van kwalitatieve bouwmaterialen. Voor zowel grote verbouwingen, als kleine klussen staan wij voor je klaar. Enkele voorbeelden van verbouwingen waarmee wij je van dienst kunnen zijn:

  • aanbouw, zoals een bijkeuken, serre of erker
  • bijgebouw, zoals tuinhuis, schuur, veranda of overkapping
  • dakopbouw
  • dakkapel plaatsen
  • garage isoleren
  • kozijnen plaatsen

Onderhoud werkzaamheden 

Ook voor klein onderhoud binnenshuis neem je contact op met het bouwbedrijf voor Ommen. Beschadigingen aan het schilderwerk, houtrot in de kozijnen, kleine timmerwerkzaamheden, het afhangen van deuren en ander onderhoud. Dit zijn vaak kleine klussen, maar dienen wel te gebeuren. Ook voor deze kleine werkzaamheden neem je contact met ons bouwbedrijf nabij Ommen op. Wij staan voor je klaar!

Neem contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf nabij Ommen!