Bouwbedrijf in Pesse

Op zoek naar een bouwbedrijf in Pesse?

Wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Pesse, met oog voor detail, neem je contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Voor een aanbouw, dakkapel, badkamer renovatie of het isoleren van je garage ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 10 jaar ervaring in de bouw hebben wij al verschillende projecten op onze naam staan. Bouwbedrijf Lucas Hummel is een allround bouwbedrijf nabij Pesse, dat zowel grote, als kleine klussen met beide handen aanpakt. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Een aanbouw in Pesse bouwen

Je wilt graag groter wonen, maar verhuizen is geen optie? Dan is een aanbouw wellicht een goed idee. Met een aanbouw in Pesse creëer je meer leefruimte door je woning uit te breiden. Er zijn verschillende soorten aanbouw waar je aan kunt denken om je huis te vergroten. Een serre bijvoorbeeld, met een mooi uitzicht op je tuin. Of wil je liever meer ruimte in je woonkamer? Dan zou een erker een optie kunnen zijn. Ook is het laten plaatsen van een bijkeuken een voorbeeld van een uitbouw. Met deze uitbouw creëer je meer ruimte voor bijvoorbeeld je voorraadkasten of voor je wasmachine of droogtrommel. Deze bouwwerkzaamheden laat je graag aan een bouwbedrijf voor Pesse over. Wil je weten wat de mogelijkheden voor een aanbouw bij jou in Pesse zijn? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Dankzij hun jarenlange ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen, kan ons bouwbedrijf je uitstekend advies op maat geven.

Dakkapel laten plaatsen door een bouwbedrijf in Pesse

Met een dakkapel krijg je meer ruimte in je kamer. Een zolder wordt na het plaatsen van een dakkapel een volwaardige ruimte, waar bijvoorbeeld gewerkt kan worden. Daarnaast stijgt de verkoopwaarde van je huis met een fraai dakkapel. In Pesse een dakkapel laten plaatsen door een deskundig en professioneel bouwbedrijf? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Wij hebben door de jaren heen al vele dakkapellen geplaatst en ook voor jouw woning maakt ons bouwbedrijf voor Pesse graag een dakkapel op maat. De voordelen van een dakkapel op een rijtje:

  • meer leefruimte
  • waardevermeerdering van je woning
  • meer lichtinval
  • meer ventilatie

Neem contact op met het bouwbedrijf voor Pesse: Bouwbedrijf Lucas Hummel, en bespreek de mogelijkheden met onze ervaren werknemers.

Dakkapel geplaatst in Pesse

Renovatie en onderhoud

Ook voor renovatie aan je woning of wanneer je onderhoud wilt laten verrichten door een ervaren bouwbedrijf, ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres. De staat van je woning wordt minder naarmate de jaren verstrijken. Het schilderwerk raakt beschadigd, leidingen gaan kapot of het houtrot komt in de kozijnen. Tijd voor een opknapbeurt, want wanneer je er niet op tijd bij bent om deze problemen aan te pakken, kunnen de kosten hoog op gaan lopen. Door ons in te schakelen, reken je af met achterstallig onderhoud en kun je weer volop genieten van jouw woning in Pesse!

Enkele projecten van het bouwbedrijf voor Pesse

Hieronder een overzicht van enkele door ons gerealiseerde projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Bouwen of verbouwen in Pesse

Nieuwbouw of verbouwen in Pesse? Ook dan ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf is werkzaam in de wijde omgeving van Pesse. Dankzij onze brede connecties en ruime ervaring, bieden wij je kwaliteit tegen een goede prijs. Wij pakken jouw klus met beide handen aan! Heb je een stuk grond gekocht en wil je daarop jouw droomwoning laten bouwen? Dan realiseren wij deze droom graag voor je. Maar ook woningen waar een dakkapel, erker, veranda of carpoort bij gebouwd moet worden, verwezenlijken wij graag voor je.

Bouwbedrijf voor Pesse en omgeving

Bouwbedrijf Lucas Hummel is gevestigd in Hollandscheveld, nabij Hoogeveen. Wij zijn werkzaam in de brede omgeving van Hollandscheveld. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Pesse, neem je contact met ons op. Met meer dan 10 jaar ervaring, kunnen wij je uitstekend informeren over de mogelijkheden voor een verbouwing bij jou in Pesse. Ook voor het renoveren van je badkamer, het isoleren van je garage of voor het bouwen van een nieuwbouwwoning in Pesse, neem je contact met ons op. Wij staan je graag te woord!

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat of informeer naar de mogelijkheden