Bouwbedrijf in Ruinen

Bouwbedrijf in Ruinen

Op zoek naar een bouwbedrijf in Ruinen voor het realiseren van jouw verbouwplannen? Dan ben je bij Bouwbedrijf Lucas Hummel aan het juiste adres. Jarenlange ervaring in de bouw en zijn oog voor detail, maken jouw verbouwing succesvol. Je schakelt het bouwbedrijf voor Ruinen in voor zowel grote bouwprojecten als kleine klussen die binnen een dag afgerond kunnen worden en je bent verzekerd van succes.

Nieuwbouwprojecten in Ruinen

Voor het bouwen in Ruinen ben je op zoek naar een bouwbedrijf dat jouw droomhuis kan bouwen. Uiteraard neem je dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Op jouw droomlocatie in Ruinen, met uitkijk op de landerijen, of juist in de bebouwde kom van dit mooie dorp bouwen wij met alle plezier aan jouw nieuwbouw project. Maar niet alleen vervaardigen wij nieuwbouw voor particulieren, ook schakel je ons in voor de bouw van een nieuw bedrijfspand of kantoor. Samen nemen we alle wensen door en ook tijdens de bouw houden we nauw contact met de klant. Kleine aanpassingen kunnen dan direct doorgevoerd worden. Doordat Bouwbedrijf Lucas Hummel een uitgebreid netwerk heeft, zijn de lijntjes met externe bedrijven kort en verloopt de bouw soepel. Voor je het weet staat jouw nieuwbouwproject op de kaart.

Verbouwen met het bouwbedrijf voor Ruinen

Verbouwingsplannen? Woning uitbreiden? Neem dan contact op met het bouwbedrijf voor Ruinen en omgeving. Bouwbedrijf Lucas Hummel staat voor je klaar om jouw verbouwing te realiseren. Met een goed gecertificeerd bedrijf dat gebruik maakt van kwalitatieve materialen is jouw verbouwing een feit. Bouwbedrijf Lucas Hummel is een allround bouwbedrijf met meer dan 10 jaar ervaring in de bouw. Zowel grote, als kleine verbouwingen zijn voor ons geen probleem. Wij helpen je graag met jouw verbouwplannen.

Nieuwbouw in Ruinen

Gerealiseerde projecten

Veel klanten gingen je voor. Je vindt hier een greep uit de door ons gerealiseerd bouwprojecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

Renovatie en onderhoud

Door de jaren heen, neemt de kwaliteit van je woning langzaam af. Onderhoud is van groot belang. Ook voor het woningonderhoud in Ruinen staat ons bouwbedrijf voor je klaar. Vroeg of laat kan je woning immers tekenen van veroudering vertonen. Dat kan in de vorm van houtrot, beschadigd timmerwerk, kapotte leidingen of lekkende daken. Klein onderhoud is vaak al binnen één dag door ons te realiseren. Maar ook voor grote renovatieprojecten, schakel je ons in. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Een aanbouw met het bouwbedrijf voor Ruinen bouwen

Je wilt groter gaan wonen in Ruinen? Dan is het laten plaatsen van een aanbouw een goed idee. Met een aanbouw creëer je meer leefruimte en kun je blijven wonen in je huidige woning. Er zijn verschillende aanbouw mogelijkheden waaraan je kunt denken bij het verbouwen van je woning. Zo kun je aan de voorkant een erker bouwen en realiseer je een grotere woonkamer. Maar ook aan de achterzijde van je woning is uitbreiding mogelijk. Een serre bijvoorbeeld, met een uniek uitzicht op je achtertuin. Of uitbreiding van de keuken, door er een bijkeuken aan te plaatsen, waar je de wasmachine en droogtrommel bijvoorbeeld kunt plaatsen. Weten hoe je meer leefruimte kan creëren in jouw woning? Neem contact met ons op.

Dakkapel laten plaatsen

Maak van je zolderkamer een volwaardige kamer door een dakkapel te laten plaatsen in Ruinen. De kleine zolderruimte wordt op deze manier een volwaardige kamer waar volop gewerkt, gehobbyd of geslapen kan worden. Een dakkapel levert veel voordelen:

  • meer leef en woonruimte
  • meer lichtinval
  • betere ventilatie
  • een waardevermeerdering van je woning

Ook een dakkapel in Ruinen laten plaatsen? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel en bespreek de mogelijkheden voor het bouwen van een dakkapel op jouw woning.

Dakkapel in ruinen laten plaatsen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de mogelijkheden.