Bouwbedrijf in Zuidwolde

Op zoek naar een bouwbedrijf in Zuidwolde?

Verbouwen in Zuidwolde? Plannen om een nieuwbouw woning te zetten in Zuidwolde of omgeving? Of is je woning toe aan een renovatie of onderhoud? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen ben je verzekerd van een betrouwbare partner. Daarnaast kunnen wij dankzij onze brede contacten in de bouwwereld ook een uitstekende prijs bieden. Voor zowel grote als kleine klussen staat ons bouwbedrijf in Zuidwolde voor je klaar!

Verbouwen in Zuidwolde

De belangrijkste reden voor het verbouwen van je woning, is meer leefruimte creëren. Je woning is te klein geworden nu je bijvoorbeeld thuis wilt gaan werken. Of je hebt gezinsuitbreiding gekregen en wilt van je kleine slaapkamer of zolderkamer een volwaardige kamer maken door er een dakkapel op te plaatsen. Schakel dan het bouwbedrijf nabij Zuidwolde in. Bouwbedrijf Lucas Hummel staat voor al je verbouwingen klaar. Uiteraard verbouwen wij je woning naar jouw wensen, dat kan zowel binnenshuis, als er buiten. Enkele voorbeelden van verbouwingen in Zuidwolde die wij voor je kunnen realiseren:

  • serre
  • erker
  • veranda of overkapping
  • tuinhuis
  • (houten) schuur
  • nieuwe keuken plaatsen, of renovatie oude keuken
  • renovatie badkamer
  • dakkapel plaatsen

Voor een bouwbedrijf in Zuidwolde die jouw verbouwing kan realiseren, neem je contact met ons op.


Nieuwbouw door bouwbedrijf in Zuidwolde

Voor zowel grote als kleine projecten in Zuidwolde staat Bouwbedrijf Lucas Hummel voor je klaar. Wij zijn er ook voor je wanneer je een groot nieuwbouwproject aangaat in Zuidwolde. We begeleiden je in het bouwproces van begin tot eind. Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende architecten, kunnen we direct aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw nieuwbouw in Zuidwolde, jouw droomhuis gaat worden. Tijdens de bouwfase houden we nauw contact met je, zodat je steeds betrokken bent bij de werkzaamheden. Door het nauwe contact kunnen er snelle beslissingen genomen worden en dat bevordert de bouw enorm. Voor je het weet staat dat droomhuis in Zuidwolde er!

Nieuwbouw woning laten bouwen in zuidwolde

Renovatie en onderhoud

Na verloop van tijd gaat de glans van de woning af. Kleine beschadigingen aan deuren, deurposten of kozijnen sluipen je woning binnen. Ook de verf vertoont steeds meer beschadigingen of bladdert langzaam af. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid dat leidingen gaan lekken, er houtrot in je kozijnen komt of andere gebreken in je huis ontstaan. Hoe eerder je met het onderhoud begint, hoe minder kosten er mee gebaat zijn. Ook voor deze klussen schakel je een bouwbedrijf in Zuidwolde in. Onze ervaren werklieden staan ook voor je paraat voor het onderhoud in Zuidwolde. Of heb je een groot renovatieproject op het programma staan? Ook dan neem je contact op met onze ervaren krachten. Zowel voor de kleine als de grote klussen zijn wij inzetbaar.


Enkele projecten van het bouwbedrijf voor Zuidwolde

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

Badkamer renovatie

Het verbouwen van je badkamer laat je graag over aan de professional. In Zuidwolde neem je daarom contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Met zijn oog voor detail, wordt jouw badkamer zeker iets moois! Nieuwe tegels op de vloer of wanden, een inloopdouche laten plaatsen, een bad installeren of een nieuw toilet? Zowel voor een gedeeltelijke als een complete badkamerrenovatie neem je contact op met het bouwbedrijf voor Zuidwolde. Wij van Bouwbedrijf Lucas Hummel staan voor je klaar!

Nieuwe keuken?

Een andere dienst van Bouwbedrijf Lucas Hummel, is het plaatsen van een nieuwe keuken. Je hebt een keuken gekocht en wilt het laten plaatsen door een ervaren bouwbedrijf, dan staat het bouwbedrijf voor Zuidwolde voor je klaar. Wij installeren en monteren nieuwe keukens vaak al binnen één dag, zodat je snel van jouw keuken kunt genieten en niet lang in de rommel zit. Geen nieuwe keuken, maar kan jouw keuken wel een opknapbeurt gebruiken? Ook voor een keukenrenovatie in Zuidwolde, neem je contact met ons op. Door vaak kleine aanpassingen, zoals het plaatsen van een nieuw aanrechtblad, krijgt je keuken al een geheel nieuwe uitstraling. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contact opnemen met Bouwbedrijf Lucas Hummel? Het bouwbedrijf voor Zuidwolde en omgeving staat graag voor je klaar!