bouwbedrijf assen

Steigerverhuur in Hoogeveen

 

Het is zaterdagmiddag en je moet nu alweer voor de achtste keer die ladder af om een nieuwe kwast te pakken. Het schilderwerk van de gevel schiet maar niet op en je vraagt jezelf af waarom je niet gewoon een steiger hebt gehuurd.

Voorkom bovenstaand scenario en profiteer eenvoudig en snel van onze steigerverhuur in Hoogeveen. Met een steiger aan huis ben je altijd goed voorbereid voor elke klus op hoogte.

Waarom een steiger huren?

Een steiger is de perfecte uitkomst voor elke klus. Of je nu een doorgewinterde vakman bent of een fanatieke doe-het-zelver. Voor elke klus op hoogte is een steiger de meest efficiënte en vooral de veiligste manier om veilig te werk te gaan. Het vakmanschap dat schuilgaat achter een professionele steiger maakt het tot een kostbare investering die niet voor iedereen is weggelegd. Zeker wanneer je de steiger maar voor een enkel project of korte periode nodig hebt is het voordeliger om een steiger te huren. Zo bespaar je kosten zonder in te leveren op veiligheid. Dit wil jij toch ook?

Voor welke klussen heb ik een steiger nodig?

  • Het herstellen van de gevel, voegwerk en stucwerk
  • Schilderwerk en onderhoud aan kozijnen
  • Reparatiewerkzaamheden aan dak en dakconstructie
Steigerverhuur in Hoogeveen en omstreken bij Bouwbedrijf Lucas Hummel

Kies voor veiligheid

Als je de keuze hebt tussen een wankele ladder, waarbij je het risico loopt dat een verkeerde beweging je laatste is of een stabiele steiger? Waar kies jij dan voor? Wij weten het wel. Jij kiest natuurlijk voor de zekerheid en veiligheid van een stevige steiger. De combinatie van een eenvoudig ontwerp en doordachte stevigheid maken een steiger tot de perfecte werkplek op hoogte. Niet alleen heb je de nodige bewegingsruimte om je heen, maar ook kun je materialen en gereedschap eenvoudig kwijt. Zo kun je op je gemak te werk gaan en je volledig concentreren op een goed resultaat.

Een greep uit onze projecten

Hieronder een klein overzicht van verschillende door ons gerealiseerde projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

Klussen op elke hoogte

Het maakt niet uit of je van plan bent om de kozijnen van je huis een nieuw kleurtje te geven of dat je de dakconstructie van je nieuwe schuur van pannen moet voorzien. Met een van onze steigers ben je altijd verzekerd van een stevige basis om vanuit te werken. Een steiger geeft je niet alleen de mogelijkheid om op hoogte te werken. Het biedt ook nog eens de ruimte en bewegingsvrijheid die bij een ladder ontbreekt. Zo heb je altijd de rust en zekerheid om elke klus tot een goed einde te brengen.

Altijd een steiger in de buurt

Ben je voor een klus of bouwproject op zoek naar een steiger die je naar nieuwe hoogtes brengt? Dan ben je bij ons het juiste adres! Je huurt al een steiger vanaf €1,- per m2 per week! Wil jij een steiger huren voor een klus in een van onderstaande locaties? Ook dan kun je gebruikmaken van onze steigerverhuur.

  • Hollandscheveld
  • Noordscheschut
  • Nieuweroord
  • Elim
  • Nieuwlande

Staat jouw locatie hier niet tussen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden. Met Bouwbedrijf Lucas Hummel heb je altijd een steiger in de buurt.

Huur jouw steiger in Hoogeveen

De kwaliteit van Layher

Wanneer je een steiger huurt bij ons, ben je altijd verzekerd van kwaliteit. Bij ons huur je namelijk altijd een steiger van het merk Layher. Of het nu gaat om steigers voor in de bouwsector, de industrie of evenementen. Een Layher steiger staat garant voor vakmanschap, veiligheid en efficiëntie. Layher staat bekend als het toonaangevende merk op het gebied van steigerbouw binnen de Benelux. Kies ook voor kwaliteit en neem vandaag nog contact met ons op.

Jouw bouwbedrijf in Hoogeveen

Met ruim 10 jaar ervaring als bouwbedrijf in Hoogeveen weten we bij Bouwbedrijf Lucas Hummel precies hoe belangrijk het is om over goed materiaal te beschikken. Het succes van onze nieuwbouw-, verbouw-, aanbouw- of renovatieprojecten is een combinatie van vakmanschap en de kwaliteit van ons materiaal. Ervaar zelf de kwaliteit professioneel gereedschap en huur onze steiger voor jouw volgende project. Wil je jouw volgende bouwproject in Hoogeveen, Hollandscheveld of Noordscheschut uitbesteden aan een echte vakman? Dan zijn wij de betrouwbare partner die je zoekt!

Montage en transport

Ben je niet in de mogelijkheid om de steiger zelf op te komen halen? Of wil je zeker weten dat je steiger op een correcte manier wordt opgebouwd? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van je situatie en onze beschikbaarheid is het mogelijk dat wij transport en montage op ons nemen. Zo kun jij je zonder zorgen volledig voorbereiden op je project. In verband met planning en logistiek is het helaas niet altijd mogelijk voor ons om zelf het transport uit te voeren. Contacteer ons daarom altijd ruim van te voren, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Steiger huren? Neem contact op!

Kies ook voor de veiligheid en het gemak van een professionele steiger en profiteer van onze steigerverhuur in Hoogeveen. Zo ben je bij elke klus of bouwproject verzekerd van een veilige manier van werken. Dus twijfel niet en kies ook voor de zekerheid van een professionele steiger. Neem vandaag nog contact met ons op. Dan bespreken we graag de mogelijkheden.