Bouwbedrijf in Hollandscheveld

Op zoek naar een bouwbedrijf in Hollandscheveld?

Of je nu je huidige woning wilt verbouwen, renoveren of nieuw wilt gaan bouwen, een bouwproject vraagt om de expertise van vakmannen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen kunnen wij je uitstekend adviseren en de klus voor je uitvoeren. Zowel grote als kleine klussen nemen wij met beide handen aan. Heb je een bouwbedrijf in Hollandscheveld nodig? Neem dan contact met ons op.

Al je projecten bij één bouwbedrijf

Een nieuwe keuken laten plaatsen door een professional? Een badkamer renovatie uit handen geven? Of een groter project laten uitvoeren zoals een compleet nieuwbouwhuis laten bouwen? Bouwklussen waar je zelf niet aan toe komt of de expertise niet voor hebt? Als allround bouwbedrijf in Hollandscheveld nemen wij al deze klussen met beide handen aan. We luisteren aandachtig naar jouw wensen en zetten deze om naar het gewenste resultaat. Je hoeft je geen zorgen meer te maken om je bouwproject, want wij nemen als aannemer in Hollandscheveld de complete regie in handen. Zo zorgen wij ervoor dat ieder project, van nieuwbouwwoningen, renovaties tot onderhoudsklussen, tot een succesvol eindresultaat wordt gebracht.

Nieuwbouw in Hollandscheveld

Er wordt volop gebouwd in Hollandscheveld. Wij begrijpen dat het bouwen van een nieuwbouwwoning een belangrijke stap is in jouw leven en weten hoe belangrijk het is om de perfecte locatie te vinden voor jouw nieuwbouwwoning. Of je nu een prachtig perceel hebt gevonden aan de rand van het dorp of een plek in het centrum, wij staan klaar om jouw droomhuis werkelijkheid te maken.

Wij zorgen ervoor dat je tijdens het gehele proces van jouw nieuwbouwwoning goed begeleid wordt. We luisteren naar jouw ideeën en vertalen deze naar een concreet ontwerp en een passend bouwplan. Tijdens de bouw houden we je regelmatig op de hoogte van de voortgang en staan we altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ons doel is om jouw nieuwbouwwoning tot in de puntjes af te leveren, zodat je met trots kunt genieten van een woning die volledig aan jouw wensen voldoet.

Verbouwen met het bouwbedrijf uit Hollandscheveld

Geen zin in verhuizen, maar wil je toch meer woonruimte? Dan is een verbouwing een goed alternatief. Ook voor verbouwen in Hollandscheveld neem je contact met ons op. Of je nu een aanbouw wilt realiseren, een dakkapel wilt laten plaatsen of buiten een overkapping wilt, ons bouwbedrijf uit Hollandscheveld zorgt ervoor! Enkele voorbeelden waaraan je kunt denken bij een verbouwing zijn:

  • Serre aanbouwen
  • Bijkeuken aanbouwen
  • Erker aanbouwen
  • Garage isoleren
  • Tuinhuis bouwen
  • Schuur bouwen
  • Dakkapel plaatsen

Je verbouwing wordt van A tot Z gerealiseerd door de medewerkers van ons bouwbedrijf in Hollandscheveld.

Renovatie en onderhoud

Ook wanneer je woning of bedrijfspand toe is aan een onderhoudsbeurt of nodig gerenoveerd dient te worden, neem je contact op met ons bouwbedrijf in Hollandscheveld. Door de jaren heen gaat de staat van je woning achteruit. Door regelmatig onderhoud te plegen aan je woning, verleng je de levensduur van de verschillende aspecten in en om je woning. Ook voor onderhoud aan jouw woning staan wij voor je klaar. Zowel grote onderhoudsklussen, zoals het vervangen van kozijnen, als kleinere klussen, zoals het verwijderen van houtrot, kunnen wij voor je realiseren. Wij hebben al verschillende renovatie klussen in Hollandscheveld en omgeving succesvol afgerond.

Verbouwen in Hollandscheveld

Een greep uit onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Van kleine tot grote projecten

Wij beperken ons niet tot een bepaalde grootte als het aankomt op projecten. Voor zowel kleine als grote projecten kun je bij ons terecht. Denk hierbij aan het maken van kasten op maat in je woning, maar ook aan het bouwen van een aanbouw of de bouw van een complete woning. Wat jouw klus ook is, wij helpen je graag.

Jarenlange ervaring en expertise

Wij geloven in een vlotte en efficiënte bouwperiode, zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe of gerenoveerde woning. Met onze expertise en meer dan 10 jaar ervaring hebben we niet alleen de nodige kennis van bouwtechnieken en materialen, maar ook een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers en vakmensen in Hollandscheveld en omgeving. We werken nauw samen met architecten, constructeurs en andere professionals om ervoor te zorgen dat jouw bouwproject soepel verloopt, vanaf de eerste ontwerpfase tot aan de oplevering. Ons team van ervaren vakmensen staat garant voor vakmanschap, kwaliteit en aandacht voor detail.

Ons VCA-certificaat: kwalitatief, maar veilig werken

Wij hechten veel waarde aan het leveren van een uitstekende kwaliteit en gebruiken hiervoor uitsluitend kwalitatieve materialen. Dankzij onze opgebouwde connecties kunnen wij deze materialen scherp inkopen, waar jij als klant ook de voordelen van mee krijgt. Bij ieder bouwproject is het belangrijk dat de veiligheid van alle betrokkenen voorop staat. Wij beschikken dan ook over een VCA-certificaat, dat aangeeft dat ons bedrijf voldoet aan de vereisten op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu in de bouw- en aannemerssector. Hierdoor kunnen wij op een veilige manier kwalitatief werk afleveren.

Bouwbedrijf Hollandscheveld

Ons bouwbedrijf, Lucas Hummel, is gevestigd in Hollandscheveld, maar is een begrip als bouwbedrijf in heel Drenthe. Naast bouwen en verbouwen in dit dorp, vind je ons ook in de omliggende dorpen zoals Elim, Nieuweroord, Nieuw-Moskou of Nieuwlande. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen als bouwbedrijf in Hoogeveen of als bouwbedrijf in Noordscheschut? Neem contact met ons op voor de realisatie van je nieuwbouw project, je verbouwing of je renovatie project of vraag vrijblijvend een offerte aan voor meer informatie. Wij staan voor je klaar!

Neem contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Hollandscheveld en omgeving!