Bouwbedrijf in Hollandscheveld

Op zoek naar een bouwbedrijf in Hollandscheveld?

Bouwbedrijf in Hollandscheveld nodig? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel. Wij zijn gevestigd in Hollandscheveld en staan voor al je bouwwerkzaamheden klaar. Of je nu je huidige woning wilt verbouwen, renoveren of nieuw wilt gaan bouwen, wij staan voor je klaar. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen kunnen wij je uitstekend adviseren. Zowel grote klussen, als kleine nemen wij met beide handen aan.

Nieuwbouw in Hollandscheveld

Er wordt volop gebouwd in Hollandscheveld. Heb jij ook jouw droomlocatie gevonden voor jouw nieuwbouw woning? Neem dan contact op met het bouwbedrijf in Hollandscheveld, Lucas Hummel. Wij zorgen voor de realisatie van jouw droomhuis. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we brede connecties opgebouwd. Op deze manier loopt de bouw vlot en snel en voor je het weet kun je bezig gaan met het inrichten van jouw nieuwbouwwoning.

Verbouwen met het bouwbedrijf uit Hollandscheveld

Geen zin in verhuizen, maar wil je toch meer woonruimte? Dan is een verbouwing een goed alternatief. Ook voor verbouwen in Hollandscheveld neem je contact met ons op. Of je nu een aanbouw wilt realiseren, een dakkapel wilt laten plaatsen of buiten een overkapping wilt, ons bouwbedrijf uit Hollandscheveld zorgt ervoor! Enkele voorbeelden waaraan je kunt denken bij een verbouwing:

  • serre aanbouwen
  • bijkeuken aanbouwen
  • erker aanbouwen
  • garage isoleren
  • tuinhuis bouwen
  • schuur bouwen
  • dakkapel plaatsen

Je verbouwing wordt van A tot Z gerealiseerd door de medewerkers van ons bouwbedrijf in Hollandscheveld. 

Verbouwen in Hollandscheveld

Renovatie en onderhoud

Ook wanneer je woning of bedrijfspand toe is aan een onderhoudsbeurt of nodig gerenoveerd dient te worden, neem je contact op met het bouwbedrijf voor Hollandscheveld, Bouwbedrijf Lucas Hummel. Verschillende renovatieklussen hebben wij al afgerond. Door de jaren heen gaat de staat van je woning achteruit. Ook voor onderhoud aan jouw woning wij voor je klaar. Zowel grote klussen, zoals het vervangen van kozijnen, als kleinere klussen, zoals het verwijderen van houtrot, kunnen wij voor je realiseren. Neem contact op met het bouwbedrijf in Hollandscheveld voor meer informatie.

Een greep uit onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Renovatie van je badkamer in Hollandscheveld

Kan je badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Nieuwe tegels, een bad plaatsen of een inloopdouche bouwen. Wij doen het allemaal! Uiteraard kunnen wij je badkamer gedeeltelijk renoveren, maar ook een complete badkamerrenovatie in Hollandscheveld kunnen wij voor je realiseren. Door slechts een paar kleine aanpassingen maken wij jouw badkamer weer als nieuw.

Garage laten isoleren door een bouwbedrijf in Hollandscheveld

Je garage bij je woning betrekken is een vrij eenvoudige manier om je woning uit te breiden. Wellicht wordt je garage nu gebruikt voor opslag en is het je wens om er een speelkamer van te maken. Of je bent op zoek naar extra ruimte om te werken. Door je garage te isoleren, kun je er een volwaardige ruimte van maken. Hier zou je prima een speelkamer of kantoor van kunnen maken. Ook met deze verbouwing helpt ons bouwbedrijf voor Hollandscheveld je graag.

Bouwbedrijf Hollandscheveld

Bouwbedrijf Lucas Hummel is gevestigd in Hollandscheveld, maar naast bouwen en verbouwen in dit mooie dorp, vind je ons ook in de omliggende dorpen zoals Noordscheschut, Elim, Nieuweroord, Nieuw-Moskou of Nieuwlande. Neem contact met ons op voor de realisatie van je nieuwbouw project, je verbouwing of je renovatie project. Wij staan voor je klaar!

Neem contact op met Bouwbedrijf Lucas Hummel wanneer je op zoek bent naar een bouwbedrijf in Hollandscheveld en omgeving!