Bouwbedrijf in Hollandscheveld

Bouwbedrijf in Noordscheschut

Droom je al langer van een eigen nieuwbouwhuis of is jullie huidige woning toe aan een grondige renovatie? Dan wil je dit toevertrouwen aan een betrouwbaar bouwbedrijf met ruime ervaring en oog voor detail. Laat daarom al je bouwprojecten uitvoeren door onze vakmensen. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij het bouwbedrijf in Noordscheschut voor al je nieuwbouw, verbouwingen en onderhoud. Voor al je grote en kleine projecten ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. We helpen je graag verder met het uitvoeren van je droomprojecten.

Een allround bouwbedrijf voor al je projecten

Een gloednieuwe badkamer installeren of een aanbouw aan je huis realiseren? Wij draaien er onze hand niet voor om. Als echt allround bouwbedrijf zijn wij dé partner voor al je uiteenlopende bouwprojecten. Wij helpen jou met het bouwen van een volledig nieuwe woning tot aan de renovatie van je schuur. Wat je bouwproject ook is, wij zorgen voor een mooi resultaat. Onze ruime ervaring binnen de bouw heeft ons vele mooie samenwerkingen met andere bedrijven opgeleverd. Dankzij dit netwerk aan professionals kunnen we de lijntjes kort houden en jou een scherpe prijs bieden. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Meer dan 10 jaar bouwervaring

Elk project, groot en klein, komt met de nodige uitdagingen. Als professioneel bouwbedrijf in Drenthe weten wij dit maar al te goed. Daarom wil je ook dat jouw bouwproject of renovatie wordt uitgevoerd door een vakman. Ons bouwbedrijf, gevestigd in Hollandscheveld, heeft ruim 10 jaar ervaring binnen de bouwsector. In deze periode hebben we mooie en uiteenlopende projecten mogen uitvoeren. Wat ervoor heeft gezorgd dat we ons hebben ontwikkeld tot een divers en allround bouwbedrijf. Onze medewerkers beschikken over de kennis en ervaring die nodig is voor al je bouw- en renovatieprojecten in Noordscheschut en omgeving. Jouw project is bij ons in de juiste handen.

Geen bouwproject in Noordscheschut te groot of te klein

Of je nu op zoek bent naar een bedrijf voor de bouw van een compleet huis of voor de constructie van een op maat gemaakte boekenkast. Voor ons is geen project te groot of te klein. Voor ons is elk project belangrijk en wij zorgen er dan ook altijd voor een mooi resultaat waar we trots op kunnen zijn. Onze vakmensen hebben de nodige kennis en ervaring binnen verschillende werkzaamheden. Zij werken uitsluitend met de beste materialen om de kwaliteit te leveren waar jij naar op zoek bent. Wat je project ook inhoudt, wij zorgen voor een mooi eindresultaat.

Dakkapel in Noordscheschut

Nieuwbouwwoning laten bouwen in Noordscheschut?

De bouw van jullie nieuwe woning is een bijzonder moment. Jullie krijgen de mogelijkheid en vrijheid om een huis te laten bouwen dat aan al je wensen voldoet. Wij staan voor je klaar om al je woonwensen uit te laten komen. Bij ons kun je namelijk terecht voor iedere stap in het bouwproces. Hebben jullie wel al een locatie uitgezocht, maar nog geen concreet ontwerp? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen je graag hierbij en denken met jullie mee over de verschillende mogelijkheden. Daarnaast werken wij nauw samen met verschillende architectenbureaus, waardoor we een compleet ontwerp kunnen aanbieden en uitvoeren. Wij zijn je partner voor een vakkundige uitvoering van al je nieuwbouwprojecten in Noordscheschut en omgeving.

Voor al je verbouwingen en uitbreidingen

Voldoet je huidige woning niet langer aan je behoeften? Wil je ruimer wonen, ruimtes samenvoegen of een dakkapel plaatsen? Ook in dat geval zijn wij het bouwbedrijf in Noordscheschut dat je zoekt. Wij hebben uitgebreide ervaring op het gebied van verschillende verbouwingswerkzaamheden. Een verbouwing komt altijd met uitdagingen en obstakels die overwonnen moeten worden. Wij zorgen ervoor dat elke klus tot een goed einde wordt gebracht. Op basis van je wensen en behoeften maken wij een compleet plan van aanpak. Onze vakkundige medewerkers zorgen er vervolgens voor dat de verbouwing of uitbreiding vakkundig wordt opgeleverd. Door te werken met oog voor detail zorgen wij ervoor dat het nieuw gebouwde deel volledig aansluit bij de rest van de woning, voor een compleet geheel.

Elk project uitgevoerd door een gecertificeerd allround bouwbedrijf

Ons team bestaat enkel en alleen uit vakmensen met de juiste achtergrond binnen de bouwsector. Als bouwbedrijf in Hollandscheveld hebben we meer dan 10 jaar ervaring binnen de bouw. In deze mooie periode hebben wij uiteenlopende projecten uitgevoerd. Elk project voeren wij uit met oog voor kwaliteit en detail. Onze kwaliteit van werken wordt benadrukt met ons VCA-certificaat. Hiermee tonen wij aan dat we kwalitatief werk leveren zonder de veiligheid voor mens en omgeving uit het oog te verliezen. Wil je meer weten over dit certificaat of heb je vragen over de verschillende werkzaamheden die wij verrichten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen.

Aanbouw in Noordscheschut

Een greep uit onze projecten

Hieronder een greep uit onze projecten.

Lees verder Complete renovatie

Complete renovatie

Lees verder Aanbouw serre Hoogeveen

Aanbouw serre Hoogeveen


Lees verder Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Boerderij renovatie

Lees verder Carport Meppel

Carport Meppel

Carport Meppel

Lees verder Carport terras

Carport terras

Carport terras

Lees verder Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Verbouwing Van Limburgstirum Straat

Meer projecten

 

Geniet van een prachtige overkapping

Een prachtig huis is niet compleet zonder een bijpassende tuin en wat is er nu mooier dan een stevige houten overkapping in je tuin? Een plek waar je het hele jaar door kunt zitten om te genieten van het uitzicht over jouw tuin en huis. Ook voor de bouw van overkappingen in Noordscheschut kun je bij ons terecht. Met onze uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van verschillende bouwprojecten kunnen wij voor jouw tuin een prachtige overkapping bouwen. Hiervoor maken we natuurlijk enkel en alleen gebruik van hoogwaardige materialen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw project uitgevoerd met met oog voor detail

Wat je bouw- of renovatieproject ook is, wij zijn jouw bouwbedrijf in Noordscheschut. Ons allround bouwbedrijf heeft ruim 10 jaar ervaring in vrijwel alle werkzaamheden die komen kijken bij de bouw en renovatie van woningen. Of je nu op zoek bent naar een bedrijf om een dakkapel te plaatsen of een uitbouw van je woning te realiseren. Wij draaien er onze hand niet voor om. Bij ons profiteer je van een uitgebreid netwerk dat we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Hierdoor houden we de lijntjes kort en kunnen we een scherpe prijs aanbieden. Naast Noordscheschut voeren wij ook diverse projecten uit als bouwbedrijf in Hoogeveen. Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen? Vraag dan nu een offerte aan. Wij doen de rest!